Select Page

Millersoils Zgjidhja E Duhur Për Veturën Tuaj

Millersoils Zgjidhja E Duhur Për Veturën Tuaj

CSS 10W40

CSS 10w40
PËRSHKRIMI: Vaj për veturë për gara, gjysmë-sintetik me performancë të lartë. Kombinimi i cilësisë më të lartë dhe aditivëve më të fundit të performancës në stoqet sintetike dhe minerale.

CFS 5W40

CFS 5w40
PËRSHKRIMI: CFS 5w40 është i përshtatshëm për zhvillim të lartë të shpejtësisë , gara, gara në terene të vrazhda, shprint/dhe ngjitje në kodra.

CFS 10W40

CFS 10w40
PËRSHKRIMI: Vaj për vetura për gara, sintetik i plotë për motora me naftë dhe benzinë. I prodhuar me lëngje bazë sintetike 100%, duke përfshirë një përzierje sinergjike të tre esterëve.

CFS 10W60

CFS 10w60
PËRSHKRIMI: Vaj për vetura të garave, me sintetikë të plotë për motorët me benzinë dhe naftë. I krijuar me 100% lëngje bazë sintetike, duke përfshirë një përzierje sinergjike të tre esterëve të kombinuar me teknologjinë më të fundit të shtesave për performancë maksimale.

EE LONGLIFE 5W30

EE LONGLIFE 5w30
PËRSHKRIMI: Vaj motorik sintetik i plotë me performancë mesatare SAPS (Ash Sulphated, Fosforik, Sufur), fërkime të ulëta, me kursim të karburantit. Pjesë e vajrave të Millers NANODRIVE gama e teknologjisë së ulët të fërkimit.

EE LONGLIFE 5W40

EE 5w40 LONGLIFE
DESCRIPTION: Full synthetic motor oil with average performance SAPS (Sulphated Ash, phosphoric, Sufur), low friction, with fuel savings. Part of the oil millers NANODRIVE range of low-friction technology.

Support